ZOWO.NL Zoeken - Contact

Hoe begin je nu een eigen web blog.

Altijd al blogger willen worden met je eigen blog. Maar hoe start je nu een blog website.Een blog maken is helemaal niet moeilijk. Het enigste wat echt belangrijk is dat je leuk kan schrijven over een goed onderwerp, en dat je bezoekers weet te genereren. De technische kant is door de komst van Wordpress zo gedaan. Het enigste wat je nodig hebt is domeinnaam en een eigen ruimte op internet (webhosting) en daar zet je Wordpress pakket op en klaar is kees.

Het Wordpress pakket is gratis en kun je op nl.wordpress.org downloaden. Dat pakket zet je door middel van een ftp programma op je webhosting. Ik gebruik zelf het gratis ftp programma Filezilla filezilla-project.org en ben daar erg tevreden over.Bij de meeste internet hosting bedrijven is het Wordpress pakket met een druk op de knop geregeld want dat is al voor geïnstalleerd. Mocht dat niet zo zijn dan kun je op internet alles vinden over het installeren van een Wordpress account. En mocht je er niet uit komen, het bedrijf waar je de internet ruimte huurt (webhosting) kan je dan vast wel verder helpen gewoon vragen daar zijn ze voor en daar betaal je ook voor.

Een eigen internet ruimte inclusief domeinnaam kost ongeveer zon 50 tot 100 euro per jaar. Als je een beetje leuk bezoekers weet te krijgen op je blog kun je dat makkelijk terug verdienen door het gebruik van Google Adsense (reclame) op je blog.

Zodra je blog online is kun je via Wordpress op je egen website alles naar eigen wens maken door middel van de Wordpress themas en zo je web blog naar eigen smaak designen.

Ik hoop dat het lukt heb je er nog vragen over laat dan een reactie achter.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.