ZOWO.NL Zoeken - Contact

Kerstboom idee maak je eigen kerstboom van led lampjes leuke gadget voor de kerstdagen.

Kerstbomen heb je in alle soorten en maten. Maar wil je eens wat anders dan kun je ook van led lampjes je eigen kerstboom in elkaar knutselen. Makkelijk is het niet en je moet wel een beetje verstand hebben ven elektrotechniek. Maar er zijn ook diverse kant en klaar bouwpakketjes te koop met goede handleiding. Dan moet het iedereen lukken om zelf hippe gadget kerstbomen in elkaar te knutselen.

Tevens gelijk een leuk idee als je jezelf loopt te vervelen met de feestdagen. Want je bent er echt wel even zoet mee om je eigen led kerstboom in elkaar te knutselen.Je kunt een printplaat in de vorm van een kerstboom zagen en in die printplaat allemaal
kleine led lampjes stoppen eventueel in allemaal verschillende kleurtjes.

Op internet heb ik diverse leuke led kerstbomen projecten gevonden. Sommige zelfs heel spectaculair waar het bijna completen licht show zijn die met de computer te programmeren zijn. Echt heel leuk om naar te kijken en voor inspiratie voor uw eigen kerstboom project.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.