ZOWO.NL Zoeken - Contact

Leuke update voor het leukste online trein spel van dit moment

Hou je van strategie games en vind je het leuk om online een heel spoorwegen bedrijf op te bouwen dan is dit de game waar je vele uren plezier aan zult beleven. Wordt de grootse transport ondernemer van de usa en ben de concurrentie te slim af door het slim te spelen. In het dit unieke online spel Rail Nation kan het allemaal. Uniek voor liefhebbers van treinen strategiegames en transport.

Haal vracht op en breng het op de juiste locatie en maak daar winst op en maak zo je bedrijf groter.Rail Nation heeft nu enkele updates gekregen, je kunt nu ook in de VS je transport spoorwegen bedrijf opbouwen met een zeer gedetailleerde kaart wat deze online game nog leuker maakt. Er zijn 14 nieuwe locomotieven ontworpen speciaal die overeenkomen met de locomotieven die ooit Amerika gemaakt zijn, er is een forum waar gebruikers tips en vragen kunnen uitwisselen.

Het is echt een heel leuk online te spelen spel met een leuk humor gehalte met een zeer leuke spel sfeer waar je op een vrije dag zeer veel plezier aan zult beleven. Het leukste van dit alles is het spel is nog gratis ook.

Ik zou zeggen probeer het zelf maar eens en zie hoe leuk deze online trein game is.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer spelletjes rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.