ZOWO.NL Zoeken - Contact

Steeds betere apps voor android door meer marktaandeel.

Het Android besturingssysteem voor smartphones en tablets blijft marktaandeel weg snoepen van iOS. Daardoor gaan app makers zich ook steeds meer richten op het android besturingssysteem. Want het doel van een app is toch wel dat het zoveel mogelijk gedownload en gebruikt wordt. Het marktaandeel van het android besturingssysteem is op het moment van schrijven zo 80 procent van alle verkochte smartphones en tablets. Dat betekend dat er ongeveer zo 20 procent overblijft voor iOS van Apple.

Ik denkt persoonlijk dat de reden is voor deze gigantische groei van het markt aandeel van het android besturingssysteem de prijs. De smartphones en tablets met het android besturingssysteem zijn over het algemeen vele male goedkoper dan smartphones en tablets met iOS van Apple.Apple zou er naar mijn mening goed aan doen om ook met een lijn goedkope smartphones en tablets te komen. Want in deze handel draait het toch groten deels om apps en de beste apps komen uit voor het besturingssysteem met het meeste markt aandeel.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.