ZOWO.NL Zoeken - Contact

Zelf een standaard voor uw ipad tablet of laptop maken.

U kunt natuurlijk een standaard kopen voor uw ipad - laptop of tablet maar wist u dat het net zo gemakkelijk is om er zelf een te maken en het is nog leuk ook een om een beetje te knutselen. En het belangrijkste u kunt hem dan naar wens maken zo dat het voor u het beste werkt. Waar veel mensen naar op zoek zijn is een ipad bed standaard. Die kunt u dan ook gelijk maken. Het kost echt bijna niets. Het enigste wat u nodig heeft is wat pvc buizen - zelf neem ik altijd van die buizen die voor de stroom kabels gebruikt worden. Maar u kunt ook kiezen voor een iets dikkere pvc pijp dan is het geheel wat steviger.

U heeft wat bochten nodig die aansluiten op de pvc buis van uw keuze en wat afsluiters (doppen) dat is niet echt nodig maar het staat wel wat netter.Ik zou altijd wat meer kopen dan nodig want zo duur is het niet. Als het de eerste niet goed lukt kunt u het nog een keer proberen. U kunt er dan ook meerdere maken in diverse standen.

U neemt de maat van uw laptop - tablet of ipad op en zaag 3 stukken pvc buis 2x voor de lengte en 1x voor de breedte. Dan heeft u 2 stukjes nodig voor de hoogte. Dit kunt u zelf naar wens bepalen.

Dan zet u het geheel in elkaar met de 5 bochten. Eventueel kunt u het nog vast lijmen en klaar is kees. U heeft een tablet - laptop - ipad standaard voor een paar euro.

De standaard kleur van een pvc buis is vaak niet zo mooi. Dat kunt u oplossen door het geheel in kleur te verven of te spuiten met een spuitbus. Dan heeft u gelijk een laptop - tablet standaard die bij het interieur van uw huis of kantoor past.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer multimedia rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.