ZOWO.NL Zoeken - Contact

Waarom er zoveel agressie is bij het uitgaan.

Ieder weekend is het wel weer prijs, geweld en agressie bij het stappen. Maar hoe komt dat nu toch ? Uitgaan zo toch juist leuk moeten zijn ! Ik heb er eens over na gedacht en ik denk dat ik een aardig antwoord op deze vraag gevonden heb. Mensen die uitgaan en de hele week gewerkt hebben en in de dagelijkse stress gezeten hebben zijn aan het eind van de week moe en het zat. Als je dan 2 of 3 dagen achter elkaar hele nachten uit gaat in combinatie met hele harde drukke muziek met een diepe bass wat de mensen opfokt, veel mensen op een kluit en veel alcohol waardoor de remming lager wordt. Hoeft er maar een vonk te zijn zoals iemand de per ongeluk tegen een ander aanloopt en de boel ontploft.
De oplossing zou zijn minder mensen in de horecagelegenheid maar daar is de kroegbaas denk niet blij mee. En wat rustigere muziek draaien.

Het moet allemaal wat relaxter worden en niet meer zo opgefokt.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer muziek rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.