ZOWO.NL Zoeken - Contact

Werk zoeken via sociaal media banen zat.

Wie zegt dat er geen banen te vinden zijn moet maar eens sociaal media in zetten op zijn zoek tocht naar een baan. Op sociaal media zijn momenteel gigantisch veel openstaande vacatures te vinden. Type bijvoorbeeld maar eens vacature in als zoek opdracht op Twitter. Dan krijg je echt ongekend veel vacatures als resultaat. Je kunt eventueel je zoek opdracht nog wat specificeren door vacature en dan de plaats waar je werk zoekt in te typen.

Het leuke van werk zoeken via sociaal media is dat je vaak op de vacature direct kunt reageren. Je kunt op deze manier op een laagdrempelige manier het eerste contact leggen met je eventuele nieuwe werkgever.Een goede openingszin is bijvoorbeeld geachte heer / mevrouw ik zou graag willen weten of deze vacature nog van toepassing is. Als je antwoord terug krijgt kun je verder vragen naar de sollicitatie procedure.

Probeer het wel zakelijk en netjes te houden als je via sociaal media op een vacature reageert.

Werk zoeken en vinden is niet zo moeilijk neem gewoon een baan die momenteel beschikbaar is probeer het gewoon is het niks zoek je gewoon weer verder. Kun je echt geen werk vinden probeer dan ook eens om een oproepje op sociaal media te plaatsen en gebruik dan hashtags met woorden op je specialisme.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.