ZOWO.NL Zoeken - Contact

Een baan en werk vinden via sociaal media.

Voor de mensen die geen baan kunnen vinden of die graag ander werk gaan doen. U kunt daarvoor gebruik maken van sociaal media zoals twitter linkedin en facebook en u zelf daar promoten. Indien u op het moment bij een ander bedrijf werk is het misschien wel handig om dat te doen onder een alias of een andere naam te gebruiken. U kunt verkoop teksten schrijven op sociaal media bijvoorbeeld, als u een computer specialist bent: Is uw bedrijf op zoek naar iemand die uw systeem kan beheren ?

De truc is om niet een maar heel veel van dit soort teksten te schrijven net zo lang tot er een bedrijf reageert.Bedrijven en uitzendbureaus die vacatures hebben openstaan lezen deze berichten ook en kunnen zo op een laagdrempelige manier contact met u openen en uitnodigen om eens op sollicitatie gesprek te komen.

Ook kunt u op twitter zoeken op de term vacatures vaak zetten bedrijven en uitzendbureaus twitter in om personeel te vinden. Ook loont het om over uw zelf een website te maken met een cv en uw specialisme de link naar deze website kunt u dan bij uw sociaal media berichten toevoegen.

Ik hoop dat u wat heeft aan deze tips en dat u binnen kort een leuke baan heeft. Heeft u nog tips plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.