ZOWO.NL Zoeken - Contact

Werk zoeken waar heb je de meeste kans op een baan.

Een baan vinden of werk zoeken is in deze tijd niet gemakkelijk. Veel bedrijven bezuinigen op personeelskosten om hun hoofd boven water te houden. Daardoor zijn er veel minder openstaande vacatures. Laten we hopen dat de economie snel weer stabiel wordt. Uit recent onderzoek is nu gebleken dat de provincie Zeeland de minste werkeloosheid kent. De meeste inwoners van de provincie Zeeland hebben een baan. Dus waarschijnlijk is in deze provincie incl de Rotterdamse haven het meeste werk te vinden.

In de provincie Flevoland is de werkloosheid het hoogst dus daar op je de minste kans om werk te vinden.Er is een spreekwoord dat een vliegende kraai altijd wel wat eten vindt. Dat geld voor werk zoeken ook zo. Dus mocht u zonder werk komen te zitten om wat voor reden dan ook maakt u zich dan geen zorgen.

Blijf gewoon actief zoeken naar een nieuwe baan en kijk ook eens wat verder dan binnen uw huidige omgeving op openstaande vacatures.


Pak gewoon alles aan betreft werk zoeken. Want van het een komt het ander. Blijf werk zoeken tot u wat heeft. Zo weten andere ook dat u werk zoekt en heeft het ene bedrijf op dit moment geen vacature voor u misschien zoekt een andere afdeling wel iemand.

Laat eventueel naam kaartjes maken met uw telefoon nummer en een korte omschrijving die kunt u dan achter laten. Mocht het bedrijf toch opeens iemand nodig hebben dan kunnen ze gemakkelijk contact met u opnemen.

Blijf er met uw neus boven op zitten want met een natuurlijk pensioen verloop moeten er toch weer werkplekken en vacatures ingevuld worden. Zorg daarom altijd dat u de sollicitatie brieven klaar hebt liggen en direct als u een vacature ziet kunt reageren op deze vacature.Al is het deeltijd werk parttime of flexwerk. Als u werk zoekt zou ik echt alles beetpakken want van het een komt het ander en u kunt altijd door blijven zoeken tijdens het tijdelijke werk naar de echte goede baan die u zoekt.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.