ZOWO.NL Zoeken - Contact

Werken op festivals het ideale vakantiewerk.

Ben je nog op zoek naar een van de tofste vakantiebanen dan is het werken op festivals en evenementen toch wel de leukste bijbaan. Toegegeven het is niet altijd het meest frisse vakantie werk want vaak behoort het schoonmaken toch wel tot de hoofdtaken. Maar daarvoor krijg je wel een uniek sfeer terug en gratis mee genieten van de muziek op de festivals.
Je kunt natuurlijk ook helpen bij de kaartverkoop of achter de bar (horeca) of festival begeleider worden.Zo kun je tijdens je vakantie gratis op festivals vertoeven en er nog geld mee verdienen ook. En als je het een beetje goed inplant toer je gewoon van het ene festival naar het andere festival. Zo kun je de hele zomer vakantie tof werk doen je krijgt er nog voor betaald ook en je bent de hele dag buiten in een leuke festival sfeer en met goede live muziek.

Als je van plan bent dit vakantie werk op festivals te gaan doen let dan wel op je bent niet de enigste die dit van plan is. Daarom zijn de verdienste vaak wel wat minder en zijn openstaande vacatures zo weg.

Vaak besteden festivals dit werk uit aan uitzendbureau s. Er zijn speciale uitzendbureau s gespecialiseerd in festival en evenementen personeel.

Let wel er wordt natuurlijk wel van je verwacht dat je ook echt aan het werk bent. Dat kan best lastig zijn als iedereen om je heen in festival en vakantie sfeer is. Dat is het enigste nadeel van werken op festivals maar voor de rest lijkt mij dit echt die ideale vakantiebaan.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.