ZOWO.NL Zoeken - Contact

Thuiswerken tips om thuis goed te kunnen werken.

Om goed te kunnen werken thuis. Heeft u een goede werkplek nodig met een goede bureaustoel en goede verlichting een goed werk rooster om de 30 minuten 5 minuten beweging en een stukje zelfdiscipline.

Nu we allemaal zoveel mogelijk proberen om thuis te werken, wat met kantoorwerk overigens heel goed mogelijk is. Zijn er toch wel wat punten van aandacht om goed te kunnen thuiswerken op lang termijn.

Zorg voor een goede stoel een goede zit houding is echt heel belangrijk. Op kort termijn is het niet zo erg om even wat werk op te keukenstoel te doen. Maar op lang termijn kan dit echt een heleboel klachten geven. Dus zorg voor een goede bureaustoel om te voorkomen dat u straks bij de fysiotherapeut een afspraak moet maken.Zorg voor een goed thuis werk rooster. Als u zelf uw tijd in kunt delen is dat natuurlijk ideaal, maar het kan ook een grote chaos worden. Om dit te voorkomen kunt u het beste een tijd rooster maken. En jezelf daar ook echt aan houden. Een beetje discipline is hier wel voor nodig. Maar op langer termijn zult u het rooster dankbaar zijn. Om zo prive en werk goed te scheiden. Zo heeft u voldoende werktijd en voldoende tijd voor het gezin.

Ga niet de hele dag op het internet naar nieuws zitten zoeken. Dat is echt zonden van je tijd en je wordt er geestelijk heel moe van en het leidt gigantisch af

Zorg voor een goede werkplek verlichting sfeer licht is heel gezellig en huiselijk. Maar op je thuiswerk plek kun je toch wel het beste goede felle verlichting nemen. Om je bioritme op pijl te houden. Voor kantoor werk wordt geadviseerd om ongeveer 400 lux licht te hebben om goed te kunnen werken.

Probeer om de 30 minuten even 5 minuten op te staan van uw thuiswerk plek en wat te bewegen. Ik vergeet zelf ook altijd dit te doen. Maar met een kook wekker of een timer app is dit snel opgelost. Het is echt heel belangrijk want te lang zitten is echt heel slecht voor je.

Heb je wat motivatie nodig zoek dan eens op youtube naar study with me Dat zijn videos van mensen die aan het studeren zijn. En dat werkt heel motiverend. Probeer het maar eens.


Geplaatst op: 26-05-2020 om 12:06:07 door: Zowo Redactie
REACTIES: (1)

Laatste reactie: 4 jaar geleden

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen..
Plaats ook een reactie !


Geplaats door:A216,

Het belangrijkste is volgens mij toch wel een goede snelle internet verbinding . Zeker als je in de cloud werkt . Als er beneden een tv zit te kijken via internet en boven probeer je een groot bestand te uploaden of te downloaden dan kan dat wachten wel heel ergerlijk zijn.Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer zakelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.