ZOWO.NL Zoeken - Contact

Simpele energie rekening besparende tips.

De energie prijzen zullen alleen maar stijgen. Maar met een paar kleine simpele stappen kunt u al heel veel geld besparen op uw energie rekening. Hier enkele tips eerste tip laat tijdens het tanden poetsen niet de kraan lopen maar vul 1x een glas en spoel daar uw mond mee.
Vervang uw douche kop voor een laag water verbruik douche kop.Tip 2: Stroom: Opladers die nog in het stopcontact zitten zonder dat ze het apparaat opladen gebruiken ook nog stroom. Dus als uw apparaat is opgeladen haal dan de oplader uit het stopcontact. Dit geld ook voor koffie zet apparaten, laptops computer en tvs in de stanby stand.

Laat uw was buiten drogen en niet in de droger. Als u de was niet buiten kunt hangen, laat uw was dan langer in de droger zitten met een lagere temperatuur.

Was uw was zoveel mogelijk op 40 graden in plaats van op 60 graden. Wassen op 60 graden kost twee keer zoveel energie dan wassen op 40 graden. En meestal komt uw was bij 40 graden net zo schoon uit de trommel.

Vervang uw lampen in huis voor energie zuinige spaarlampen of led lampen.

Tip 3: Gas: Zet uw verwarming een paar graden lager op 19,5 graden in plaats van op 21 graden. Mocht u het koud krijgen dan kunt u een extra dikken trui aan doen. Ook kunt u als u naar bed gaat de thermostaat op 13 graden zetten.


Ik hoop dat u wat aan deze tips heeft, en mocht u nog tips hebben dan hoor ik dat uiteraard graag van u.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.