ZOWO.NL Zoeken - Contact

Beveiliging tips om inbrekers te slim af te zijn

Als er in uw huis of bedrijf wordt ingebroken is dat heel vervelend niet alleen de schade die u er van heeft en de spullen die gestolen zijn maar ook omdat u zich in uw eigen huis of bedrijf daarna vaak niet meer veilig voelt. Het idee dat er een vreemde in uw huis heeft rondgelopen terwijl u sliep of er niet was is heel onprettig.
Maar gelukkig zijn er dingen die u kunt ondernemen om uw huis te beveiligen tegen inbraak.Ten eerste moet u er voor zorgen dat de inbrekers niet binnen komen. Sluit ramen en deuren altijd als u weg gaat of gaat slapen. Niet alleen beneden maar ook boven veel inbrekers zijn tegenwoordig zo brutaal dat ze gewoon een trap mee nemen.

Leg geen spullen buiten rondom uw huis die het inbrekers gemakkelijk kunnen maken zoals bijvoorbeeld een trap of een kliko.

Breng bij opstapjes naar een boven op bijvoorbeeld uw schuurtje of muurtje ijzeren strips aan met punten.

Sluit rondom uw huis lampen met bewegingsdetectie aan bijvoorbeeld op iedere hoek als er dan iemand om uw huis loopt dat de lamp dan aangaat. Inbrekers hebben er een hekel aan gezien te worden.

Als u dan toch met bedrading bezig bent sluit dan gelijk een camera bewakingssysteem aan. Zo kunt u binnen uw huis in de gaten houden en kijken wat er buiten gebeurt. U heeft met een beveiligingscamera systeem bewijs als de inbreker opgepakt wordt. En u kunt als u het niet vertrouwd even kijken wat er buiten gebeurd. Tevens ziet de inbreker de camera ook en dat schrikt af. En zo kunt u ook als u niet thuis bent op uw smartphone zien wat er thuis gebeurd.

Vaak gaan inbrekers eerst op verkenning voor ze gaan inbreken, ze plannen dan alvast de route en kiezen de huizen uit waarbij ze willen gaan inbreken, meestal de huizen die slecht beveiligd zijn. Let op verdachten activiteiten.Breng inbraak strips aan bij uw deuren en ramen dit te voorkoming dat er een koevoet of breek ijzer tussen uw deur of raam kan komen. Dit is namelijk een van de meest voorkomende manieren om binnen te komen.

Vervang uw hang en sluitwerk door sloten met het SKG-keurmerk.

Als het een inbreker toch lukt om binnen te komen. Sluit dan een alarm systeem aan met een alarm wat reageert op bewegingsdetectie en met buiten een zwaai lamp en binnen een zeer hard alarm signaal dat slaapt wel zo rustig.

Vergeet dan niet om het alarm systeem aan te zetten. Het beste kunt u een alarmsysteem aanschaffen wat u aan en uit kunt zetten met een afstandsbediening en wat u een berichtje stuurt op uw mobiel als het beveiliging systeem iets gedetecteerd heeft


Ik hoop dat u wat heeft aan deze tips. Heeft u nog tips plaats dan een reactie op dit bericht.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.