ZOWO.NL Zoeken - Contact

Succes en Carriere Tips hoe krijg je succes.

Waarom lukt bij de een alles en bij de ander niks Succes en een goede carriere komt niet aanwaaien. Vaak denk je als iemand succesvol is dat hij dat cadeau gekregen heeft. Maar dat is vaak verre van dat. Het is alleen zo dat wanneer iemand een goede carriere heeft gemaakt hij de juiste keuzes gemaakt heeft alle omstandigheden goed waren en geen pech heeft gehad en dat daar keihard voor gewerkt is. Tijdens het begin proces heeft een succesvol persoon alles opzij gezet om aan zijn carriere te werken daar waar een ander aan het feesten en beesten is. Is een succesvol persoon aan het werk aan het studeren of allebei. Zo persoon zie je in dit stadium niet want hij is aan zijn carriere aan het werken.

Pas als al dat gewerk zich omzet in succes ga je zo persoon zien. Je ziet dan opeens die wat grotere auto dat grote huis en dan denk je hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen. Nou met keihard werken dus.Dit gaat natuurlijk niet altijd op. Je hebt altijd geluk vogels die het wel cadeau krijgen door het winnende lot te hebben van de loterij of mensen die wel iedere dag keihard werken aan hun carriere maar dat het succes maar niet komt.

Maar succes krijg je door de juiste keuzes te maken lukt iets niet geef dan niet op maar zoek naar een oplossing om het wel te laten lukken.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer zakelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.