ZOWO.NL Zoeken - Contact

Verhoog uw persoonlijke productiviteit.

Doe meer met minder energie. Heeft u het ook wel eens, u wilt een hoop doen maar uiteindelijk doet u maar de helft of helemaal niks van het geen wat u wou gaan doen. Wat een hoop frustratie tot gevolg heeft. Wat u kunt doen om meer productiviteit en resultaat te boeken. Slaap meer, klinkt misschien raar maar als u goed uitgerust bent werkt u beter en sneller en bent u er met uw hoofd beter bij.

Ga wat eerder naar bed en u zult zien dat u de volgende dag meer energie heeft en daardoor productiever bent.Zorg voor een goede werkomgeving: Frisse lucht en goed dag licht doen wonderen om uw persoonlijke productiviteit te verhogen. Stook het niet te warm daar wordt u slaperig van, maar ook niet te koud want daar wordt u weer zenuwachtig van. Zon 19 graden is goed.

Doe kalm aan. Wilt niet gelijk alles tegelijk doen en keihard aan het werk gaan. Want dat werkt juist averechts. Zie het als iemand de marathon gaat lopen als die in het begin veel te hard gaat houdt hij het niet vol tot het eind. Ga gewoon op uw rustig aan beginnen en ga lekker op u gemak door.


Bij de meeste mensen staat de telefoon e-mail en sociaal media de hele dag paraat. Wat je het gevoel geeft dat je de hele dag alert moet zijn op nieuwe berichten. Dit bevordert de productieve tijd natuurlijk niet. Zet indien mogelijk je telefoon - email en sociaal media uit. Plan een vaste tijd in dat uw mensen terug belt - email beantwoord en reageert op sociaal media berichten. Zo kunt u zich volledig focussen op uw taak. En hoeft u niet alert te zijn op de piepjes.

Neem tussen het werk door veel rust pauzes. Zie het als een motor van een auto. Als die te warm wordt gaat hij koken en duurt het een hele tijd voor u weer kunt gaan rijden. Beter is er voor te zorgen dat u met korte pauzes het kook (blokkeer) punt voorkomt een lekker door kunt gaan.

Werk hard, maar laat het werk buiten werktijd ook met rust. Work hard, Play hard. Non stop op uw werk gefocust zijn veroorzaakt bedrijfsblindheid u kunt dingen dan niet meer relativeren. Dus laat uw werk buiten werk tijd echt los.productiviteit genereren is een cyclus dat komt niet aanwaaien. Het werk niet om tegen uzelf te zeggen en nu ga ik een hoop doen. U moet er voor zorgen dat alles klopt Zoals voldoende slaap en rust gehad zodat uw hoofd lekker leeg is, u een goede werk plek heeft met veel licht en frisse lucht en u niet te veel afleiding heeft. Als u de hele cyclus op orde heeft kunt u veel productiviteit generen zonder dat u veel energie verbruikt.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer zakelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.