ZOWO.NL Zoeken - Contact

Hoe kunt u uw tweedehands auto verkopen

Heeft u een auto en wilt u er van af omdat u kosten wilt besparen of omdat u een andere wilt kopen. Maar weet u niet hoe. Bepaal eerste de echte waarde van de auto , dan weet u binnen welke marge u uw auto kunt verkopen en aanbieden. Want als uw auto 5000 euro waard is en u vraagt 15000 euro dan wordt het niks.
Als u uw auto gaat verkopen loop uw auto dan even na maak hem van binnen en buiten netjes schoon en maak daarna fotos van uw auto.Vraag bij het verkopen altijd bij de autohandelaar of op het postkantoor het vrijwaringsbewijs.

En let op bij het particulier verkopen van uw auto dat u dat het liefst niet alleen doet. Meestal wordt er contact betaald en de kans dat de koper een dief blijkt en dat hij er met het geld en de auto vandoor gaat is aanwezig.

Als u op het postkantoor bent voor de papieren stoort het geld dan gelijk op uw bankrekening want u zult niet de eerste zijn die overvallen wordt na het verkopen van een auto.

Hier 3 manieren om uw auto te verkopen.

1: Via vrienden kennissen en familie maar doe dit alleen als het echt een goede auto is of vertel anders de gebreken er bij. Want het moeten natuurlijk wel vrienden blijven. Als je weet dat iemand op zoek is naar een auto dan kun je dat kenbaar maken dat jouw auto te koop is bij voorbeeld op verjaardagen en andere feestjes.


2: Ga eens met uw auto naar een auto opkoper , autodealer of autohandelaar . Met deze manier krijgt u nooit de hoofdprijs voor uw auto maar het is wel de gemakkelijkste manier om uw auto te verkopen. Vraag gewoon eens wat ze voor uw auto over hebben vraag een bod. Doen ze een leuk bod dan kan de autohandelaar de papieren voor u in orde maken en u betalen.3: Plaats een advertentie. U kunt op diverse website op internet een gratis advertentie plaatsen of een betaalde advertentie. Omschrijf op deze websites uw auto zo duidelijk mogelijk ook de krasjes en gebreken dit om te voorkomen dat u veel telefoontjes krijgt met vragen en kijkers die tijdens het kijken op deze punten afhaken of gaan afdingen. Maak ook duidelijke fotos liefst zo veel mogelijk. Vermeld in de advertentie ook duidelijk uw contact gegevens. Zodat geinteresseerde contact met u op kunnen nemen.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer auto rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.