ZOWO.NL Zoeken - Contact

Overgewicht wat je er aan kunt doen.

Afvallen is niet zo vervelend als het lijkt met een paar kleine aanpassingen bent u al op de goede weg.Het begint allemaal met eten dus pas je eet gedrag aan. Eet gezond en niet te veel. Dat klinkt makkelijk maar vaak kook je automatische te veel en als het dan goed smaakt is de verdeling groot om nog maar eens op te scheppen. Maar alles wat je eet moet je lichaam ook weer verbranden. Dus probeer maar een keer op te scheppen en maak gebruik van een klein bord zo kun je gewoon weg niet te veel opscheppen en krijg je toch genoeg.
Bewegen met bewegen verbrand je de meeste vetten. Dus probeer zoveel mogelijk te bewegen. Gebruik iedere gelegenheid om te bewegen. Neem de trap in plaats van de lift, loop in de pauze een rondje buiten, ga op de fiets of lopend naar je werk of boodschappen doen. Blijf niet zitten tijdens het telefoneren meer loop rondjes door de kamer.

Als je savonds trek hebt in iets ben je vaak geneigd een zak chips te pakken. Ruil die zak chips in voor zoute popcorn (geen zoete). Daar zitten veel minder vetten in dan bij chips

Probeer minder zoetigheid en alcohol te drinken deze dranken bevatten veel calorie├źn en wekken je eetlust op. Dus als je een glas cola drinkt krijg je meestal daarna weer trek en van dat eten krijg je weer dorst. Probeer deze dranken zoveel mogelijk te vervangen voor water.


Als je helemaal stopt met het eten van tussendoortjes krijg je savonds veel honger en eet je meer. Dus neem zo tussen door toch nog een tussendoortje maar dan wel een gezonden. Een appel of een droge cracker.


Heeft u nog tips laat het dan weten we horen ze graag.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.