-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

Werking hersenen hoe ouder je wordt hoe slimmer je wordt.

Ze zeggen wel eens wijsheid komt met de jaren, maar dat is dus echt zo. Uit onderzoek is onlangs gebleken dat de hersenen blijven groeien en zich blijven ontwikkelen. Dus wijsheid komt echt met de jaren en hou ouder je wordt hoe slimmer je wordt.
Uit verschillende onderzoeken en proeven met een mri scan van de hersenen is gebleken dat er wel degelijk verschil zit tussen de werking van de hersenen van jongen personen en oudere proef personen.

Dus ook het spreekwoord je bent nooit te oud om iets te leren gaat zo ook weer op. Wel is het zo dat bij jonge personen de hersenen veel sneller groeien.

Alcohol en hersenen: Wist je trouwens dat alcohol via je bloed in je hersenen terecht komt. En het dronken gevoel veroorzaakt wordt door doordat de alcohol je hersenen verdooft en tijdelijk je kleine hersenen uitschakelen.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Hardlopen hoe begin je en hoe hou je het vol tips
Hoe goed te ademen zodat het helpt tegen stress en spanning
Hoe kom je van zenuwen angst en paniek af tips.
Hoe te stoppen met sigaretten roken
Tips hoe je beter kunt gaan slapen.
Meer gezondheid rubrieken.
Burnout-stress
Fitness
Gezondheid algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc