ZOWO.NL Zoeken - Contact

Winterdip tip last van een winterdip de oplossing

Heeft u dat ook ? Als de bladeren van de boom vallen en het weer eerder donker wordt, dat u last krijgt van een winter dip. Nou u bent niet de enigste. Tijdens de overgang van de zomer naar de winter is het een veel voorkomend probleem.
Daarom heb ik eens zitten denken aan een oplossing tegen een winter dip, en de oplossing is eigenlijk heel simpel.Als u vatbaar bent voor een winter depressie of winterdip, ga dan niet in de zomer op zomervakantie maar in de winter op zonvakantie. In de winter is het namelijk aan de andere kant van de wereld zomer met volop zon.

Het klinkt misschien wat simpel maar even een weekje of twee met zonvakantie doet echt wonderen even de geestelijke batterijen opladen.

En nog een voordeel vaak is het ook wat voordeliger om in de winter naar de zon te reizen. Omdat de meeste mensen dan juist met de wintersport willen naar de sneeuw.

Het is nog gezellig ook om te overwinteren. Want er zijn er vele die gaan overwinteren naar de warme zonnige oorden waardoor er echt een leuke vakantie sfeer heerst.

Enkele tips waar u heen kunt gaan om te overwinteren bijvoorbeeld de Kaapverdische eilanden , Marokko , Zuid Amerika , Azie , of Australie

Heeft u nog winter dip tips of overwinter tips plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.