ZOWO.NL Zoeken - Contact

Yoghurt heel gezond lekker fris en goed voor de darmen.

Yoghurt eten is lekker fris en nog goed voor je gezondheid ook. Omdat er hele goede voedingstoffen in zitten die heel goed zijn voor je darmen en spieren en het stilt de honger dus ook goed voor de lijn.

Bent u op zoek naar iets lekkers en gezonds probeer dan eens yoghurt als toetje of bij het ontbijt in combinatie met havermout en eventueel met wat vers fruit, zoals bijvoorbeeld blauwe bessen.

Magere of halfvolle yoghurt is heel gezond en zeker in de zomer bij warm weer lekker fris om te eten.Waarom is yoghurt eten heel gezond:

Het is goed voor de botten er zit namelijk vitamine D in

Yoghurt is goed voor de spieren door de eiwitten dus ook goed voor of na het sporten.

Je valt af van het eten van yoghurt omdat er gezonde verzadigde vetten in zitten.

Er zitten veel goede bacterien in yoghurt die goed voor de darmen en dramflora zijn.

Het is goed voor de spijsverteringIn yoghurt zitten nog veel meer goede stoffen zoals calcium kalium vitamine b12 en b2 jodium fosfor zink en goede eiwitten

Let wel op met kant en klare vruchten yoghurt. Vaak zit hier weinig echt fruit in en juist weer heel veel zoet en smaak stoffen en veel suiker en dat is dan weer niet gezond.


Geplaatst op: 26-05-2020 om 15:02:03 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer gezondheid rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.