ZOWO.NL Zoeken - Contact

Het weer orkanen en stormen spotten.

Afgelopen dagen was het hier in Nederland onweer en regen stort buien. Ik vind het altijd prachtig om naar dit weer type te kijken. Dan toont de natuur even zijn kracht. Ook frist het dan heerlijk op en dat is met zeer warme dagen echt een uitkomst. Jammer alleen dat het daarna ook weer broeierig kan worden door de verdamping.

Maar goed ik denk dat er in Nederland en Belgie het meest gezeurd wordt over het weer. Want wat voor weer het ook is het is nooit goed. Te koud te warm te nat te droog, het is altijd wat.Maar niet alleen in Nederland en Belgie kan het noodweer zijn, sterker nog ik denk dat we hier redelijk bespaart blijven van het echte noodweer in de wereld.

Wat wel duidelijk wordt op de volgende heftige maar mooie beelden van natuur geweld.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer milieu rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.