-

ZOWO.NL Zoeken - Contact

-

De nieuwe Harry Potter een groot succes.

Het nieuwe boek Harry Potter and the Cursed Child is weer een groot succes. Zo zie je maar dat ouderwets lezen van een papieren boek nog steeds heel populair is. Gelukkig maar want lezen is leuk. Zeker een boek zoals Harry Potter. Bij de boekenwinkels stonden dan ook heel veel Potter fans te wachten om een exemplaar te bemachtigen. Het leukste van Harry Potter vind ik dat je mee gaat in zijn leven. Want we zijn inmiddels 9 jaar verder na het laatste Harry Potter boek. Dus Harry Potter is ook 9 jaar ouder en dan ben je heel benieuwd hoe het nu met de karakters uit het boek gaat. Wat is er van hun terecht gekomen nu ze volwassen zijn. Er gaan trouwens geruchten dat er ook weer een nieuwe Harry Potter film komt.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
-


REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.


Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Zelf het grootste internet bedrijf ter wereld is wel eens offline na een storing.
Geldboom gevonden een echte van deze bomen kun je zeer rijk worden.
BMW I3 de elektrische auto van BMW een succes nummer.
Een van de meest trouwe honden rassen ter wereld mooi verhaal.
Wat zijn de meest gegeven bekeuringen top 5 overzicht
Meer opmerkelijk rubrieken.
Opmerkelijk algmeen.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2023 Alle rechten voorbehouden.

cc