ZOWO.NL Zoeken - Contact

Statische kleding antistatisch maken 6 tips

Heeft u ook wel eens last van statisch geladen kleding. Uw trui of broek kentert dan soms voel je het ook knetteren en als je in het donker kijkt zie je zelfs vonkjes.Kan best vervelend zijn om de hele dag met statische kleding rond te moeten lopen. Ook vervelend als je een trui uittrekt dat je haar gelijk helemaal overeind staat. Vaak wordt statische kleding veroorzaakt door de synthetische stof die gebruikt wordt in de kleding en als het koud is buiten of als er een droge lucht is.

Maar wat kun je nu tegen statische kleding doen en hoe krijg je kleding antistatisch ?Tip 1: Gebruik wat extra wasverzachter.

Tip 2: Leg je kleding waarmee je het statische probleem hebt een uurtje in de diepvries

Tip 3: Droog de kleding met de synthetische stof niet in de droog molen maar buiten aan de waslijn.

Tip 4: Breng de luchtvochtigheid wat omhoog indien mogelijk. Door bijvoorbeeld een lucht vochtiger of op het verwarmingselement een bakje met water te zetten.

Tip 5: Koop een busje antistatisch spray

Tip 6: Even ontladen door een verwarming of de grond aan te raken.
Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (3)

Laatste reactie: 4 jaar geleden

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen..
Plaats ook een reactie !


Geplaats door:A85,

Een beetje haarlak aan de binnen kant van je kleding spuiten wil ook nog wel eens helpen om je statisch geladen kelding antistatisch te maken.


Geplaats door:A87,

Bij mij werkt wasverzachter het beste.


Geplaats door:A129,

Pas ergens gelezen dat je met aluminiumfolie een balletje moet maken en dat bij je was in de was droger moet doen . Schijnt heel goed te helpen tegen statisch geladen kleding.Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer opmerkelijk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.