ZOWO.NL Zoeken - Contact

Kun je geen baan vinden word dan zzp of zelfstandig ondernemer.

Ben je al een tijdje op zoek naar je droom baan maar wil dat niet lukken. Waarom begin je dan niet je eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer of als zzper. Je kunt ook parttime een baan bij een uitzendbureau nemen eventueel met werk wat je minder leuk vindt. In de tijd die je over hebt kun je een bedrijfje opbouwen in een branche of met een vak wat je wel leuk vindt. Dat is niet zo moeilijk als het lijkt. En andere bedrijven zijn hier ook blij mee want die kunnen jou dan per uur inhuren in plaats van op de loonlijst.

Als je ergens goed in bent echt goed beter dan een ander dan kun je kijken of je dat commercieel kunt verkopen en daar een product of dienst van kan maken. Schrijf je in bij de KVK kamer van koophandel en regel de boekhouding en je kunt beginnen. Zo simpel is dat. Hou je in en verkoop bij en zorg dat je administratie goed op orde is. Hou prive en zakelijke uitgaven gescheiden.Natuurlijk moet je er wel voor zorgen dat er inkomsten binnen komen en dat je werk genereert. Daarom is het een goede tip voor dat je begint om een markt onderzoek te doen. Om zo te kijken of er behoefte is aan jou product of dienst. Vraag het gewoon eens aan mensen of bedrijven bel ze op of ga eens langs. Nee heb je ja kun je krijgen.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.