ZOWO.NL Zoeken - Contact

Werkritme tips om na de feestdagen of vakantie weer fit op je werk te komen.

Na een vakantie of na de feestdagen valt het vaak niet mee om weer in het werk ritme te komen. Je vaste slaap en ritme patroon is verstoord. Doordat je door een vakantie of door de feestdagen een ander ritme hebt gebruikt als normaal kun je het gevoel van een jetlag ervaren. Vaak ga je van een feest vakantie avond ritme terug naar een ochtend ritme. Het duurt een paar dagen voordat je het oude ritme weer terug hebt.

Hier enkele tips om het proces goed te laten verlopen zonder werk kater. Voel je lekker fit op je werk na een vakantie of na de feestdagen.Tip 1: Begin 2 dagen voor dat je weer naar je werk moet alvast met vroeg te gaan slapen ook al is het weekend.

Tip 2: Sta de eerste werk week eerder op dan nodig. Zodat je de dag rustig kunt beginnen en even kunt wennen aan het weer vroeg opstaan.

Tip 3: Hou de avonden vrij zodat je even kunt bij komen van een drukke werk dag. Je moet echt nog even in het werk ritme komen.

Tip 4: Als je tijdens de feestdagen of met de vakantie heerlijk hebt zitten luieren. Probeer dan zo veel mogelijk te bewegen 2 dagen voor je weer op je werk moet zijn. Zo kan je lichaam alvast wennen om van de relax stand weer in de actieve werk stand te komen.


Ik hoop dat u wat heeft aan deze werkritme tips..


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer werk rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.