ZOWO.NL Zoeken - Contact

Tuin tips om klimop hedera het best te verwijderen.

Klimop hedera is heel leuk en mooi op een schutting u heeft dan een mooie groene natuurlijk schutting. Probleem is alleen dat deze klimop hedera op een gegeven moment overal gaat zitten. Zo ook tegen de muren van uw woning. Dat is niet zo mooi wat klimop gaat ook in de kieren en gaten van uw woning zitten u kunt er zelfs lekkage van krijgen.
Maar als u van uw klimop af wilt hoe kunt u dat dan het beste doen.Zaag voorzichtig zo dicht mogelijk bij de grond en wortel de stammen door , het liefst in de zomer in een droge periode en laat de klimop hedera dan uitdrogen.

Als de klimop helemaal bruin is kunt u beginnen met het verwijderen van alle klimop dit is een hele klus. U kunt eventueel een hoge druk spuit gebruiken of een plamuur mesje.

Heeft u nog tips om klim op te verwijderen plaats dan een reactie.


Geplaatst op: 19-02-2020 om 19:44:57 door: Zowo Redactie
REACTIES: (0)

Praat mee over dit onderwerp: Hier kun je vragen stellen een opmerking plaatsen of iets toevoegen.. Plaats als eerste een reactie op dit bericht.
Geef een reactie !

U kunt heel gemakkelijk reageren op dit bericht. Als u geen account heeft dan reageert u automatisch anoniem. Als u wilt reageren moet uw reactie wel aan de huisregels voldoen.Gerelateerde artikelen.
Meer woning rubrieken.CONTACT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY STATEMENT
Copyright © 2017 - 2024 Alle rechten voorbehouden.